Mr. P.L.O. van de Waarsenburg

De heer mr. P.L.O. (Paul) van de Waarsenburg is in 1992 afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen met specialisaties in bestuursrecht, bestuurskunde, huurrecht en verzekeringsrecht. Daarna was hij tot 1997 vennoot van Maassen & Van de Waarsenburg Letselschade Adviseurs, welk bureau was gespecialiseerd in rechtshulpverlening aan letselschadeslachtoffers. Daarnaast was hij als jurist werkzaam voor de gemeente Nijmegen, SRK Rechtsbijstand en de FNV. Paul van de Waarsenburg beschikt over het diploma van de Grotius specialisatieopleiding Personenschade van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Sinds 1997 is hij advocaat met een brede rechtspraktijk, waarbij het zwaartepunt ligt op de behandeling van letselschadekwesties, strafzaken en uitkeringsgeschillen. Paul heeft de eigenschappen van een terrier, in die zin dat hij een zaak pas loslaat als de tijd daarvoor rijp is, overigens zonder daarbij het belang van zijn cliënt uit het oog te verliezen.

 

 Vakgebieden:

  •  Strafrecht/CBR/CJIB
  •  Sociaal zekerheidsrecht
  •  Aansprakelijkheidsrecht en letselschade
  •  Verbintenissenrecht
  •  Bestuursrecht

Rechtsgebiedenregister
Paul van de Waarsenburg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en sub rechtsgebieden geregistreerd:

– Algemene praktijk (Bestuursrecht, Burgerlijk recht, Strafrecht)
– Huurrecht (Woonruimte)
– Sociaal-zekerheidsrecht
– Strafrecht (Jeugdstrafrecht, TBS)

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.