Missie

 

WachtruimteVan Vliet Advocaten behartigt uw belangen op verschillende gebieden. Onze advocaten hebben ruime ervaring  en zorgen ervoor dat zij op de hoogte blijven van de meest recente jurisprudentie en ontwikkelingen door middel van het volgen van cursussen en het lezen van vakliteratuur. Als uw zaak meerdere rechtsgebieden omvat, zullen onze advocaten hun kennis delen om u optimaal advies te kunnen geven.

Bij Van Vliet Advocaten hebben we persoonlijke aandacht voor u. Wij zien u niet als ‘het volgende dossier’. Uw advocaat is de contactpersoon bij wie u altijd terecht kunt voor uw juridische vragen. Ook het ondersteunend personeel is graag bereid u te helpen. Onze advocaten lossen uw geschil het liefst op in onderling overleg met de wederpartij en zullen altijd proberen te bemiddelen, bijvoorbeeld via mediation. Wanneer dit niet lukt of niet in het belang van uw zaak is, wordt de gang naar de rechter gemaakt. Uw advocaat zal altijd vooraf met u de juridische mogelijkheden en de voor- en nadelen daarvan met u bespreken. Op basis van dit gesprek maken we samen een plan van aanpak.

Van Vliet Advocaten behartigt zowel de belangen van ondernemers als particulieren. Uw advocaat zal altijd nagaan of u in aanmerking komt voor een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand). De advocaat vraagt deze toevoeging voor u aan bij de Raad voor Rechtsbijstand. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.rvr.org.